FOTO: Vrh kupole Gradske kuće u Zrenjaninu nakrivljen - potencijalna opasnost po prolaznike

Vrh kupole Gradske kuće u Zrenjaninu je nakrivljen i pitanje je trenutka kada će pasti i povrediti nekoga.
To je saopštila Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani, koja je pozvala predstavnike zrenjaninske vlasti da pod hitno saniraju vrh kupole. 
"Ovo pitanje je pre svega bezbednosno, jer građani svakodnevno ulaze u Gradsku kuću da bi rešili administrativne poslove, te su u riziku da budu povređeni. Osim toga, pitanje je i odnosa prema gradskoj imovini, odnosno najvažnijoj od svih građevina, Gradskoj kući, takozvanoj Županijskoj palati, koja spada u kategoriju spomenika kulture od velikog značaja", ukazuje LSV - Vojvođani.
 
U ovoj stranci kažu da ukoliko se predstavnici vlasti ovako odnose prema zgradi koja je najreprezentativnija, i u kojoj i oni sami borave svakodnevno, pitaju "kakav odnos možemo očekivati prema nečemu što im nije pred očima svakog dana".
 
  • Fenomen

    25.09.2023 15:18
    Zasto se ne bi Zrenjanin ugledao na Pizu...kriva kupola-turisticka atrakcija :):):)
  • Sadjanin

    25.09.2023 15:09
    Ceo centar Zrenjanin je nazalost u jos gorem stanju, ogradjen ogradama iz bezbednosnih razloga vec godinama i nista se ne desava. Takodje i Pinova vila, jedna od najlepsih gradjevina proslog veka. I svi cekaju da propadne sve, svi stoje iza pojma "nereseni imovinski odnosi", niko odgovoran niti zaduzen da pokusa da sve to resi. Plata bez obzira na to leze svakog 1. u mesecu, svake godine dobijaju povisice, koriste polozaj za ugradjivanje u tendere i poslove. Satro stave malo behatona po Bagljasu po naduvanoj ceni i to je sve sto su radili prethodnih godina.
    Prica o vodi je svima poznata. Ali i pored svega ovoga, SNS i dalje dobija izbore u Zrenjaninu. Znaci i do naroda je ...
  • G pen

    25.09.2023 10:48
    I opet, pusteno da propadne kako bi imali razlog da sruse i izbrusu dokaz da je nekada ovde postojala civilizacija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina