Bez struje 10.000 meštana Šida: Struju dobijaju do kraja dana ili sutra ujutru

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović danas je izrazila očekivanje da će do kraja dana ili u utorak ujutru svi građani Šida dobiti struju.
Bez struje 10.000 meštana Šida: Struju dobijaju do kraja dana ili sutra ujutru
Foto: FoNet (Gordana Raković Rudović)
Kako se navodi u saopštenju, ona je obišla opštinu Šid gde je usled vremenskih nepogoda u subotu oko 11.000 građana ostalo bez struje i gde su u toku radovi na uspostavljanju redovnog snabdevanja.
Ona je rekla da je deo problema rešen agregatima koje su obezbedila energetska preduzeća i državne institucije.
"Trenutno je blizu 10.000 kupaca bez snabdevanja električnom energijom, za koje očekujemo da večeras ili sutra ujutru, u zavisnosti od vremenskih prilika, imaju uredno snabdevanje električnom energijom", rekla je Đedović Handanović.
 
Ona je dodala da energetska preduzeća i Ministarstvo prate situaciju i u drugim delovima Srbije, gde su jake padavine naročito tokom noći prouzrokovale prolazne kvarove, koji će biti otklonjeni u najkraćem roku. 
  • a

    25.09.2023 18:57
    niko
    od odgovornih ne da otkaz iz moralnih razloga
  • 1472

    25.09.2023 16:24
    Izbori
    Predsednik kaže :"Pa šta?!!"
  • Memento

    25.09.2023 15:16
    Setite se ovoga, dragi Šiđani, na izborima.
    Glas za SNS = nema struje za vas.
    I srećno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina