VIDEO Objavljen novi snimak male lavice nađene na putu kod Subotice: Stabilno je, mora da miruje

Najnoviji snimak lavice Kike koja je nedavno u jako teško zdravstvenom stanju pronađena na putu kod Subotice, objavljn je na Fejsbuku.
Kako se navodi u postu na Fejsbuk profilu Subotica.com, mala lavica je stabilno, i njeno stanje je nepromenjeno.
"Mora da miruje da bi rane zarasle, da se izmučeni organizam oporavi i da bez bolova stane na noge, počne da se hrani shodno svojim potrebama", kažu u Zoo vrtu Palić.
Potrebno joj je mirovanje i smeštena je u manji kavez da bi se što manje kretala.
 

Teme

lav
  • Vera

    02.10.2023 15:24
    @ Koko
    Ala ste se dali u psihologiju! Vi naslućujete neko tiho ... Ne budite smešni! Ljudi rade svoj posao, trude se koliko god mogu, sigurno znaju bolje nego Vi šta treba uraditi, kako treba da se hrani i šta se može očekivati kad je mladunče nađeno u takvom stanju. Svima nam je žao i nadamo se da će se mala lavica oporaviti. Ali ne, ne može to biti tako jednostavno - mora biti, verovatno ste hteli i da nagovestite da se tu krije neka opaka zavera, naravno uz učešće vlasti i drugih nepouzdanih i neodgovornih elemenata. Prošetajte se po čistom vazduhu, vreme je lepo!
  • /

    02.10.2023 10:12
    /
    odakle u srbiji
  • Anonimno

    01.10.2023 09:19
    Vazno da su joj dali ime.Lavica umire od tuge, oci joj sve govore.A, oni se ogradjuju.Volela bih da napisem neki leprsavi komentar, ali ovde nema mesta za to.Suvise je strasan svet u kome se ovo luce naslo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina