Protest protiv nasilja održan u Zrenjaninu: "Veoma brzo ćemo postati grad promena"

Oko 200 građana okupilo se večeras na 20. protestu "Zrenjanin protiv nasilja".
Okupljenim građanima su se obratili predstavnici organizatora protesta, profesorka Olgica Rakić iz "Promena u fokusu"(PUF), Sonja Pernat iz Stranke slobode i pravde, Aleksandar Marton iz Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani i Branislav Ivin iz Građanskog preokreta.
"Zajedno sa građanima drugih gradova, i Zrenjaninci već mesecima traže državu bez nasilja i mržnje. Nažalost, vlast čini sve da država i građani budu zarobljenici politke nasilja", poručeno je tom prilikom.
Svi govornici pozvali su građane na aktivizam i borbu protiv "katastrofalne" vlasti, kako na državnom i pokrajinskom, tako i na lokalnom nivou.
 
Zajednički zaključak govornika je bio da će Zrenjanin vrlo brzo postati grad promena.
  • Dejan

    30.09.2023 20:42
    V
    Za pocetak potrazite svoju zrenjaninsku Velikobeckerecku cistu vodu osim oih zahteva iz srbistana ! Glasajte za svoj stomak a ne za tudj !
  • Tapkalo

    30.09.2023 09:11
    Po ucesnicima i govornicima vidim da u Petrogradu zivi 10% Srba? Mislio sam da je 90%?
  • Marks

    30.09.2023 06:22
    Vas pet rastrkanih
    Vas peg rastrkanih nemate ni vodju kako mislite nesto da menjate tako sto stojite? Pa ukljucite neku akcinu predlozite sta radite obavestite ljude za sta se borite koje su vam vizije ili cete i dalje tako da stojite i cutite, ajde mrdnite malo.Kilavi vojvodjani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina