Više jakih detonacija u Inđiji, eksplodirale gume na viljuškaru zbog kontakta sa strujom

Oko dva sata tokom noći u Inđiji u krugu privatne firme došlo je do eksplozije usled kontakta viljuškara sa poljem visokog napona električne struje, rečeno je za N1 u MUP-u Srbije.
Više jakih detonacija u Inđiji, eksplodirale gume na viljuškaru zbog kontakta sa strujom
Foto: 021.rs
Tom prilikom eksplodirale su gume na viljuškaru, usled kontakta sa strujom, a nema povređenih niti je obustavljan saobraćaj, prenosi N1.
Kako je došlo do kontakta pokazaće uviđaj. Zvuk eksplozije uznemirio je građane.
Instagram stranica 192.rs objavila je da je više jakih detonacija potreslo Inđiju.
 
U Viber grupi ljudi su svedočili da su im popucali prozori i da je pre eksplozije nešto sevnulo nakon čega se video dim.
 
  • Buki

    04.10.2023 09:53
    ???
    Gume od viljuskara su od pune gume ... i koja to guma pukne da zatrese prozore na drugoj strani grada ?
  • Cek da vidim...

    04.10.2023 09:23
    Nakaradno
    Koliko znam Ling Long nije dobio dozvolu zbog losih elektroinstalacija od nezavisnog nadzornog organa, da bi vlast nazvala tu firmu sutradan i rekla da potpisuje odmah odobrenje. Samo cekam kad ce Banat otici u vazduh a sa Banatom i sve okolo...
  • Milan

    03.10.2023 14:29
    Ma hajde
    Šta viljuškar radi kod "visokog napona" i kakve veze ima sve to sa eksplodiranjem guma a naročito kakve su to atomske gume pa da ispadaju prozori?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina