Čekajući sportsku halu u Inđiji: Teorijski moguća, a u realnosti?

Građani Inđije već 14 godina slušaju kako radovi na izgradnji nove sportske hale "teku predviđenom dinamikom".

Aktuelni predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak kaže da je "teorijski moguće" završiti halu do kraja ove godine, piše lokalni portal InMedija.

Portal podseća da je tako bilo i davne 2014. godine kada je izgledalo da zaista sve teče predviđenom dinamikom". 

Naime, pre devet godina, na današnji dan, postavljene su stolice na tribinama nove sportske hale u Inđiji. Tada je iz lokalne samouprave navedeno da je kapacitet novog sportskog zdanja nešto više od 2.000 sedećih mesta.
 
Od tada, i prošla i aktuealna vlast je saopštavala svake godine da se završetak izgradnje uskoro očekuje.

InMedija podseća da je pred kraj 2022. godine stigla izvršna presuda Privrednog apelacionog suda na 700 miliona dinara ili 6 miliona evra, izvršenja u roku od 8 dana. Tada je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak rekao da je dug iz 2010. godine i to upravo zbog nove sportske hale.

  • B

    07.10.2023 13:07
    Hala je Jesicev spomenik koji je sebi za zivota podigao. Svi su znali da tu ne treba da se gradi hala ali je ipak tu izgradjena. I nije im to jedini biser. Biciklisticke staze koje presecaju parking mesta itd...
    A sadasnja vlast je imala glup pokusaj da napravi zid dubine 10-15m u zemlji oko cele hale, da bi sprecili prodor vode, a voda nadire odozdo. I uporedo je ulozila veliki novac u parking koji sad zarasta u korov, ima rasvetu da se lepo vidi, a jos se cela da Zmaj Jovina ulica sada padne na parking jer nema potpornog zida....
  • Bojan

    06.10.2023 14:50
    Uvek je kriva prethodna vlast, tako je najlakse reci i ostati ziv...
  • Brayna Koy

    06.10.2023 08:36
    techa iz Beca
    Treba Jeshica priupitati sto je tu hala lokacijski postavljena...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina