Maloletnik iz Vršca osumnjičen za nasilje u porodici, navodno je maltretirao svog oca

Više javno tužilaštvo u Pančevu je podnelo sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema maloletniku iz Vršca.
Maloletnik iz Vršca osumnjičen za nasilje u porodici, navodno je maltretirao svog oca
Foto: 021.rs
On se sumnjiči za krivično delo nasilje u porodici, prenosi portal 013info.rs.
Maloletnik ima 15 godina.
Zahtevom se maloletniku stavlja na teret da je 26. septembra u popodnevnim časovima u Vršcu, u kući u kojoj živi i na dečijem igralištu u blizini kuće, u alkoholisanom stanju, primenom nasilja, drskim i bezobzirnim ponašanjem, ugrožavao spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje svog oca, pri čemu je koristio sredstvo podobno da telo teško telesno povredi i to drvenu gredu, saopštilo je VJT u Pančevu.
 
Tužilaštvo je u zahtevu predložilo da Viši sud u Pančevu sasluša maloletnika, ispita svedoke događaje, obavi potrebno veštačenje kao i da pribavi mišljenje nadležnog centra za socijalni rad. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina