Uhapšen muškarac koji je udario trogodišnje dete na pešačkom prelazu kod Kanjiže

Dvadesetdevetogodišnji muškarac B.B. iz Kikinde uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Uhapšen muškarac koji je udario trogodišnje dete na pešačkom prelazu kod Kanjiže
Foto: 021.rs
Kako navodi MUP, on se sumnjiči da je jutros u okolini Kanjiže upravljajući automobilom naleteo na trogodišnjeg dečaka koji se nalazio na pešačkom prelazu.

Teško povređeni dečak prevezen je u Opštu bolnicu u Subotici, gde je od zadobijenih povreda preminuo.

B.B. je određeno zadržavanje od 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.

  • Bol

    10.10.2023 20:27
    Roditeljima je najteže,ali ni tom čoveku više nema života. I on je umro :( Bože, zašto ljudi tako olako shvataju taj saobraćaj!? Svi jurcaju, žure negde, niko ne gleda :( Ovo je da umreš od tuge. I vozač sam i imam dete od 2 godine. Jednom je otvorio kapiju dok sam se okrenula i izleteo na put, verujte, nema šanse stići ih jer su nepredvidivi, sam Bog ga sačuvao jer auto nije naišao! A da jeste, koga kriviti :( od tad zaključana kapija, ključ visoko da ne dohvati,ali djavo nikad ne spava. Sekunde... A kad vozim gledam, strepim, nikad opuštena, jbš i to!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina