Cela opozicija u Zrenjaninu sklopila dogovor o nadzoru izbora: Jedini način da se rešimo SNS-a

Sve opozicione stranke i pokreti koji deluju u Zrenjaninu dogovorili su zajedničku kontrolu predstojećih izbora, bez obzira na ideološke razlike.
Kako navode u zrenjaninskom odboru Lige socijaldemokrata Vojvodine, na sastanku je dogovorena saradnja radi nadgledanja izbornih uslova.
"Kako bi se sačuvao svaki glas građana na svih 70 biračkih mesta u Zrenjaninu i naseljenim mestima, kontrola podrazumeva koordinaciju i zajedničke aktivnosti vezane za sprečavanje kršenja zakona u svakoj fazi izbornog procesa. Bez obzira na ideološke razlike i različite političke orijentacije, prisutni su se složili da formiraju zajedničku radnu grupu, sastavljenu od po jednog predstavnika svake organizacije", poručuju iz LSV nakon sastanka.
Stranke i pokreti poručuju da su "svesni da je osnovni preduslov za rešavanje problema građana Zrenjanina smena postojeće bahate, nestručne i korumpirane vlasti na čelu sa Aleksandrom Vučićem".
 
"Učesnici sastanka su zaključili da će se to desiti samo ako postoji međusobno poverenje i tehnička koordinacija svih opozicionih snaga", zaključuje se.
 
Sastanku su prisustvovale sledeće opozicione stranke i organizacije: Dveri, Dosta je bilo, Zavetnici, Zeleno-levi front, LSV-Vojvođani, Novi DSS, POKS, SDS, Stranka slobode i pravde i blok "Da vratimo život u Zrenjanin", kao i Građanski preokret, Kreni-promeni i PUF.
  • Nimbus

    20.10.2023 08:57
    Naravno, svaka cast.
    Ali, kako cemo da kontrolisemo ucenjene i kupljene glasove?
    Kako cemo da kontrolisemo krsenje ustava, gde je predsednik i svi njegovi minioni 10 godina u funkcinerskoj kampanji?
    Kako cemo da kontrolisemo okupaciju svih nacionalnih medija, REM-a i svega drugog vezano za informacije?
    Na kraju, kako cemo da kontrolisemo sta se desava kad svi glasovi stignu na jedno mesto? Secamo se da je "brojanje" glasova za BG trajalo danima, dok nisu "izbrojali" pobedu.
  • Milan

    20.10.2023 07:32
    Nema od toga ništa,pored toliko kriminala,korupcije i laži aktuelne vlasti vi niste ukazivali ni na šta,pa svakog dana mora da se naglašava pljačka i otimacina vlasti i opštini i javnim preduzećima,a ne nedelju dana pred izbore,čini mi se da i vi lepo carite u međuvremenu.
  • raca

    20.10.2023 07:19
    AU
    Čuj ovo - cela opozicija tri čoveka u dva reda , sve moj do mojega - jadnici pozdravio vas Viktor Igo - šta ćete bre vi da ponudite gradu UUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina