FOTO: U toku rekonstrukcija prostora za skladištenje vozila u nadležnosti MUP-a kod Rume

U toku je rekonstrukcija objekata i adaptiranog prostora za skladištenje vozila u nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova u blizini Rume.
"Ovim projektom obezbeđujemo adekvatno i bezbedno čuvanje vozila dok su u našoj nadležnosti. Ujedno, unapređujemo i rad policijskih službenika u policijskim upravama širom Srbije koji će ovim dobiti dodatan prostor i moći da ga koriste za druge namene", istakao je prilikom obilaska radova ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i dodao da će se na ovaj način centralizovati prostor kao i baza podataka ovih vozila.
Na zemljištu površine 13.000 kvadratnih metara na kome je već obezbeđen prostor za smeštaj više od 5.000 vozila, biće adaptirana tri od četiri objekta, namenjena za skladištenje i arhivu.
 
Radovi bi trebalo da budu završeni do kraja ove godine.
 

Teme

RUMA
  • ee

    22.10.2023 17:06
    ee
    Skladistenje kazete? Svako vozilo sa slike je u oronulom obliku, ne znam sta skladistite tamo? Nemate krov, da bi se zvalo skladiste mora imati krov koliko ja znam, ovo je za sad samo sljunak nasut ogradjen zicom i kao stoje vozila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina