Zbog radova izmena saobraćaja na deonici petlja Ruma - petlja Šabac

Režim saobraćaja na deonici petlja Ruma - petlja Šabac biće izmenjen danas, 24. oktobra zbog radova.
Zbog radova izmena saobraćaja na deonici petlja Ruma - petlja Šabac
Foto: 021.rs
U periodu od 8 do 16 časova postavlja će se saobraćajna signalizacija i popravljati oštećena zaštitna ograda na delu državnog puta I A reda broj 8, na deonici petlja Ruma - petlja Šabac, u oba smera.
U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka u dužini do 100 metara, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
  • Ibro dirke nas

    25.10.2023 17:27
    Bolji
    I od ovakvih ocekujete bolje sutra, bolju vlast pa stvarno ste optimisti!
  • Krle

    25.10.2023 10:22
    Strasno
    Kod nas je uvek posebna uredba danas asfaltira za mesec dana rupa koji nadzorni organ je odgovarao narod vozi po rupama katastrofa koga briga a i narod je ovca za šišanje
  • Petar66.ns

    25.10.2023 02:47
    Otvorena u subotu,utorak zatvorene dve trake od tri! Niz Iriški venac sa NS strane 6 metara puta popravljaju 8 meseci,užas od BITANGI na svakom koraku!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina