Za saobraćaj otvoren obnovljeni most preko Velikog bačkog kanala kod Sombora

Most preko Velikog bačkog kanala kod Sombora danas, 24. oktobra otvoren je za saobraćaj.
"Svim učesnicima u saobraćaju omogućena je udobnija i bezbednija vožnja na deonici Sombor - Apatin", kažu u Putevima Srbije.
Obnova mosta, izgrađenog 1965. godine, počela je 9. juna i završena je u roku, kažu u ovom preduzeću.
"S obzirom da je kolovoz na mostu i prilazima bio obložen kamenom kockom koja je jednim delom propala, urađena je rehabilitacija celog gornjeg stroja mosta sa prilazima. Ivedeno je odvodnjavanje atmosferske vode putem kolektorskih cevi, urađene nove obostrane pešačko-biciklističke staze, nova elastično-odbojna ograda sa rukohvatima duž celog mosta i prilaza, zamenjena sva instalacija...", kažu u Putevima.
  • pajo patak

    25.10.2023 17:25
    @Garica
    ima logike: veliki bački kanal ???!!! zato ništa, da je veliki severnosrpski kanal bilo bi volova.
  • Rumpelstiltskin

    25.10.2023 08:23
    Za vreme koje su ga renovirali mogli su dići novi most. Barem da su postavili neku zaštitnu ogradu između pešačkog dela i kolovoza. Ovako, sudeći po fotografiji, pešaci se kreću tik uz vozila u pokretu. No dobro, konačno je završen. Videćemo samo koliko će trajati.
  • Garica

    25.10.2023 08:10
    za Riplija
    Kako otvoren most, a Vučić sa hordama plitkoumaca nije bio tamo?!? Ništa klicanje "PreCedniku", ništa vo na ražnju???Ne valja to, moraće most ponovo na otvaranje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina