Mladić iz Kovina uhapšen zbog devet kilograma kanabisa: U posebnom bunketu "fijata" krio 17 paketa

D. K. (18) iz Kovina uhapšen je zbog trgovine drogom.
Policija je u Kaznovićima, kod Raške, u putničkom vozilu "fijat punto", u posebno napravlјenom bunkeru pronašla 17 paketa sa oko 8,7 kilograma kanabisa. 
Droga je, kako se sumnja, bila namenjena dalјoj prodaji.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kralјevu. 
  • w/e

    27.10.2023 00:40
    cool
    Jos jedno predizborno hapsenje i naravno 0 dinara kao i uvek.. pre su prikazivali bar par stotina eur, sada 0.. izgleda je recesija gora nego sto smo mislili.
  • MC

    26.10.2023 14:08
    Vrlo čudno složićete se jer on nije ubio nikoga, nije imao 10 tona kokaina ili nešto slično, već, koliko sam razumeo, tonu marihuane, koliko pola okruženja, Nemci i ostali su legalizovali. Što on takođe negira da je imao uopšte.
  • Jedina realna slika

    26.10.2023 13:31
    Prestanite da hapsite heroje današnjice i pustite nas da duvamo umesto da jedemo tablete za smirenje. Mislim realnost se teško podnosi. Neko od nje pobegne cugom, neko tabletama, a mi, najmirniji od svih, doživljavamo linč.
    Još da pridodam, i država nam se bavi uzgojem i prodajom toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina