Luković: Otkriveno i dislocirano 870 migranata na području Subotice, Kikinde, Sombora i Pirota

Pomoćnik direktora policije Dejan Luković izjavio je da su pripadnici MUP-a preduzeli juče i danas "opsežne mere" i otkrili i dislocirali 870 migranata na području Subotice, Pirota, Кikinde i Sombora.
"Tom prilikom pronađene su četiri automatske puške, četiri pištolja, određena količina narkotičkih sredstava. Kontrolisano je 11.200 vozila, 15.600 lica je legitimisano. Takođe je u akciji je pronađeno 28 mobilnih telefona koji će biti predmet veštačenja", naveo je Luković.
Luković je naglasio da će pripadnici MUP-a dati sve od sebe da građani žive što mirnije i sigurnije, posebno na teritoriji Subotice, Pirota, Sombora i Kikinde.
Kako je ranije naveo MUP, u akcijama koje su od 3 posle ponoći danas preduzete u vezi sa problemima koje izazivaju iregularni migranti, učestvuje nekoliko stotina pripadnika MUP-a, među kojima su i pripadnici SAJ, Žandarmerije i Antiterorističke grupe Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata.
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče, nakon još jednog oružanog sukoba migranata u Horgošu, da će, ako policija ne može da reši taj problem upotrebiti vojsku.
  • B49

    29.10.2023 17:04
    Bolje ikad nego nikad
    Akcija koja je došla sa veeelikim zakašnjenjem.
  • Suština

    29.10.2023 09:49
    Kakva šarada!!!

    Koji put već imamo rijeliti akciju sa dugim cevima i maskama u maskirnim uniformama?

    I- ništa se ne menja!

    Dokle god se ne razbije lanac i ne pohapse organizatori ovog koruptivnog lanca oni će zarađivati i do 6.000 € PO GLAVI migranta a biće opet pucnjave između krijumčara i građani se neće osećati sigurno!
  • Rebel

    29.10.2023 09:48
    ..
    Da li ste pohapsili organizatore kampova u šumi, koji ih ilegalno prebacuju u Madjarsku (krivično delo krijumčarenje ljudi).?
    Ili će to sve vojska da uradi , jer ima snimke i druge dokaze...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina