Sa zakašnjenjem zbog izgradnje brze pruge: Počinje grejna sezona u Subotici

Nakon što je završena rekonstrukcija magistralnog toplovoda kod železničkog nadvožnjaka, na trasi nove pruge Beograd-Budimpešta, u Subotici su se stekli uslovi da počnu tople probe koje kreću večeras.
Sa zakašnjenjem zbog izgradnje brze pruge: Počinje grejna sezona u Subotici
Foto: Pixabay
To je za RTS rekao direktor subotičke toplane Saša Petković.
Oko 11.000 potrošača gradske toplane u Subotici trebalo bi da u naredna dva dana dobije redovnu isporuku toplotne energije.
U subotičkoj toplani navode da će, kao i ranije, grejanje zavisiti od spoljne temperature vazduha.
 
Na deonici nove pruge Beograd-Budimpešta, kod subotičke železničke stanice, gradi se novi nadvožnjak dvokolosečne brze pruge. Istovremeno se rekonstruišu i putni podvožnjak i sve instalacije na toj deonici, pa je obnovljen i magistralni toplovod, zbog čega je kasnio početak grejne sezone u Subotici.
  • Ha

    30.10.2023 12:22
    Hahaha
    Novi Sad još nije poceo sa grejnom sezonom, ne sekirajte se, mi smo pingvini!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina