FOTO: Pronađeno više od 250 ilegalnih migranata, podnete prekršajne i krivične prijave

Na teritoriji Pirota, Kikinde, Subotice i Sombora pronađeno je ukupno 267 neregistrovanih migranata, u okviru nastavka akcije na suzbijanju iregularnih migracija.
Policija je proveravala 55 objekata i 8.056 vozila, dok su protiv 23 osobe podnete prekršajne prijave iz Zakona o strancima.
Kako navode u MUP-u, protiv tri osobe će biti podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.
U ovoj akciji policija je oduzela 27 mobilnih telefona, kao i šest vozila.
 
Kako navode, policija će i u narednim danima preduzimati pojačane mere i angažovati sve policijske snage u realizaciji ove akcije "kako bi se stanovništvo osećalo još bezbednije i sigurnije".
 
  • Kisni

    07.11.2023 19:48
    grana
    Kako udju u nasu zemlju?
  • Xxx

    06.11.2023 04:46
    Granica
    Naša je možda bušna, ali Mađarska granica ima dva reda žice. Niko im nije rekao da idu u pogrešnom pravcu. Sever je oivičen Dunavom i žicom. Sad, baš, ako su dobri plivači pa mogu preplivati Dunav, onda u redu.
  • Zoza

    04.11.2023 17:43
    Koja je nasa strategija prema
    Migranti moraju biti u kampovima. Nasa granica je potpuno busna i tu prolazi ko kako hoce....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina