Radnik poginuo u nesreći u fabrici stočne hrane u Pančevu, obrušila se velika količina mekinja

Šezdesetogodišnji radnik D. B. poginuo je u fabrici stočne hrane "Jabuka" u Pančevu, kada su se na njega obrušile velike količine mekinja.
Radnik poginuo u nesreći u fabrici stočne hrane u Pančevu, obrušila se velika količina mekinja
Foto: 021.rs
Nesreća se dogodila oko 16 časova u procesu proizvodnje u ćeliji za odvod mekinja, prenosi portal 013.info.rs.
Po nalogu dežurnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, pripadnici policijske uprave iz ovog grada izvršili su uviđaj kojem je prisustvovao i inspektor zaštite na radu.
Po obavljenom uviđaju naložena je obdukcija nastradalog i utvrđivanje svih okolnosti i činjenica koje su dovele do ovog nesrećnog slučaja.
  • svedok saradnik

    08.11.2023 09:02
    Valjda je zato pre neki dan ivica iu skupštinskoj sali pred poslanicima zjavio da je pre 30 godina ušao u skupštinu i da nema nameru da iz nja izađe.
  • Radnik iz fsh

    08.11.2023 00:32
    Siromah D.B. dobar radnik ,ali loš silos za držanje mekinja , stalno se grudvaju i zalepe za zidove , a neće gazde da ulože pare da reše taj problem
  • Zd-ns

    07.11.2023 22:36
    Radnik
    Radnik uvek nastrada. Jadan covek ,ni penziju nije docekao. Tuga. Strasno, sta reci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina