Zrenjanin raspisao poziv za dodelu energetskih vaučera vrednih 15.000 dinara

Grad Zrenjanin raspisao je javni poziv za izbor korisnika za utvrđivanje prava na subvenciju-energetski vaučer za plaćanje dela energenata za siromašna domaćinstva.
Zrenjanin raspisao poziv za dodelu energetskih vaučera vrednih 15.000 dinara
Foto: Pixabay
Na osnovu javnog poziva raspisanog prošle godine, pravo na energetske vaučere za korisnike električne energije ostvarilo je njih 313, energetske vaučere za korisnike prirodnog gasa 202, dok je pravo na vaučere za korisnike daljinskog grejanja ostvarilo 80 Zrenjaninaca.
Energetskim vaučerom smatra se subvencija za utrošenu električnu energiju, gas, isporučenu toplotnu energiju putem sistema daljinskog grejanja, a vrednost energetskog vaučera je 15.000 dinara.
Detalji tog javnog poziva dostupni su na zvaničnoj internet prezentaciji grada - zrenjanin.rs u delu oglasi i konkursi, a sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi sa prijavom na javni poziv mogu se dobiti u Odseku za društvenu brigu o deci i socijalno uključivanje Gradske uprave Zrenjanin.
 
Rok za podnošenje prijave je do 22. novembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina