Pančevo: Platni promet u poštama radi, pošiljke kasne

Pošiljke se mogu predati, ali zbog obustave rada u preradnim centrima u Beogradu i Novom Sadu, rok isporuke je duži od očekivanog.
Pančevo: Platni promet u poštama radi, pošiljke kasne
Foto: 021.rs

"Zbog obustave rada određenog broja zaposlenih u Javnom preduzeću 'Pošta Srbije', Beograd, koja nije organizovana u skladu sa zakonom kojim se uređuje štrajk, niti drugim propisima i internim aktima ovog javnog preduzeća, mogu se očekivati problemi u pogledu pružanja usluga Javnog preduzeća 'Pošta Srbije'", navodi Pošta Beograd.

Portal 013info.rs prenosi da, prema nezvaničnim saznanjima, preradni centar u Pančevu radi.

Nije poznat broj radnika koji je u štrajku.

  • Realnost

    14.11.2023 10:26
    Pošiljke ne stižu
    Pošiljke ne stižu uopšte. Predao sam pošiljku za Beograd pre 10 dana. Ko zna kada će i da li će stići. Štrajk jeste opravdan ali vlast ne zanima šta je sa ljudima i njihovim potrebama.Odugovlače da bi izmorili štrajkače, što se neće dogoditi. Ajmo se upamet!
  • noname

    11.11.2023 08:27
    dogovor
    Bex, Aks, Dex i ostali (sve domaći nazivi) po višim cenama od 24. oktobra trljaju dlanovima zbog povećanog posla dok drugi (ime poznato redakciji) ne mogu da se dogovore

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina