Upao pijan na slavu pa napao domaćina flašom

Zrenjaninska policija uhapsila je D.M. (32) iz okoline Žitišta zbog toga što je nepozvan upao na slavu u jednu kuću u tom mestu i fizički napao domaćina, saopšteno je danas.
Upao pijan na slavu pa napao domaćina flašom
Foto: 021.rs

Policija ga tereti da je u noći između četvrtka i petka, pijan i nepozvan, došao na slavu muškarca (42), uznemiravao njegovu porodicu i goste, a potom razbijenom flašom krenuo ka njemu.

Takođe je vređao policajce koji su izašli na mesto incidenta i opirao se hapšenju.

On je osumnjičen za ugrožavanje opasnim oruđem u tuči i ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti.
 
Određeno mu je zadržavanje nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Teme

NAPAD
  • Toliko

    19.11.2023 01:44
    @Nano@Muzičar
    Ali to ne znaci ni da su vrata sirom otvorena. Ni u tudju kucu se ne banjava nepozvan i tu postoji neki red. Ako nije pozeljan nema on tu sta da trazi. Zna se ko se ne poziva, porodica, familija i oni sa kojima ste u veoma ali u veoma dobrim odnosima. I u ostalom to se slavi u krugu porodice. Nema niko prava da vam banjava u kucu i da vas maltretira. Evo ni ja ne pozivam goste i slavim samo sa naj uzom porodicom, napravimo porodicni rucak uz sve sto ide i to je to. Ne pravimo terevenke i tandrbale. I sta sada treba da mi neko banjava na porodicni rucak i da mi maltretira porodicu zato sto se "na slavu ne poziva". Ma nemojte molim vas. Ko to kaze. Ja ne pravim slavu radi drugih nego samo sa svojom porodicom. I to praktikujemo oduvek. I po vasoj logici treba da mi svaka budala banjava u kucu pa vidi leteo bi mi jos na pragu nebi zakoracio u kucu.
  • Boris

    17.11.2023 22:04
    poenta?
    Kako ste zapenili o "svetom pravilu" da se "na slavu ne poziva", sve znalci o srpskim običajima a niko ne komentariše debila koji je ožderan upao ljudima na slavu i upropastio istu! Dobro je, znate osnove pravila ponašanja i pravoslavih običaja a o suštini, koga briga???
  • Nano

    17.11.2023 16:13
    Na Slavu se ne poziva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina