SSP: Načelnik policije da reaguje - ko preti gaženjem bagerom poljoprivredniku iz Kikinde

Kikindski odbor SSP tražio je da načelnik policije i tužilaštvo hitno reaguju kako bi se utvrdio identitet osobe koja je pretila gaženjem bagerom Kikinđaninu i poljoprivredniku Radomiru Krniću.
SSP: Načelnik policije da reaguje - ko preti gaženjem bagerom poljoprivredniku iz Kikinde
Foto: 021.rs
U saopštenju SSP se ističe da je mnogo kikindskih poljoprivrednika primilo preteće pozive u toku noći.
"Apsolutno je neprihvatljivo da bilo ko od naših građanki i građana dobije otkaz, bude ucenjivan ili mu se preti nasiljem samo zato što nije pristalica Srpske napredne stranke", istakla je potpredsednica kikindskog odbora SSP Tanja Raca.
Ona je navela da SNS nije dao ništa ovom društvu i da je vreme da vlast shvati da u Kikindi žive ljudi sa kičmom i da je vreme njihovih pretnji i ucena prošlo.
 
"Kikinđani više neće trpeti bahatost, niti ćemo plaćati 'taksu na naprednjaka' i 17. decembra vratićemo normalnost u Srbiju - bez nasilja, mržnje, podela i neizvesnosti", rekla je Raca.
  • Daki

    20.11.2023 10:45
    Gospodjo
    Možda nam Vučić nije dao ništa ...a oni pre njega su nam delili šakom i kapom...hahaha...a šta je blokada puta ako nije vid nasilja?ako čovek naidje bagerom a ti traktorom mu preprečiš put jel treba da mu zahvali što nemože da prodje?I nije mi jasno što nedodju da blokiraju puteve svojim dzipovima i besnim autima već traktorima
  • Franc

    20.11.2023 08:04
    Zaboravna g.
    Gospođa zaboravlja šta su podržali, a kad im se vrati odsjaj u ogledalu kukumavče, sad im treba neka institucija ali pogrešna adresa, nije načelnik policije, već tužilaštvo. Eksperti , eksperti do moga, ali mogu da maltretiraju druge za svoje lične intetese, nesposobnih jedinki.
  • Tako

    18.11.2023 18:51
    Bilo i onomad
    Polako ali sigurno vucicu se blizi kraj polako se kuva kao pred milosevicev odlazak. I sada je diktator nervozan preti. A bice u jos svega. Ali otici ce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina