Trojica pretukla starijeg muškarca u Novom Slankamenu: On posle 20 dana preminuo od povreda

Policija u Inđiji je rasvetlila nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom koje se dogodilo 9. oktobra u Novom Slankamenu.
Trojica pretukla starijeg muškarca u Novom Slankamenu: On posle 20 dana preminuo od povreda
Foto: 021.rs
Uhapšene su tri osobe koje se terete za ovo krivično delo.
Sumnja se da su G. J. (43), D. J. (26) i S. J. (18) u Novom Slankamenu fizički napali šezdesetosmogodišnjeg muškarca i naneli mu teške telesne povrede usled kojih je preminuo nakon dvadeset dana.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti privedeni tužilaštvu.
  • Jaaa

    22.11.2023 13:46
    Sava istina
    Sava istina
    Gospodine Savo Nemojte da dajete lazne informacije ako neznate tj znate posto vi jeste bili na tom slavlju a istinu pravu necete reci . Covek nije bio toliko pijan kao sto vi tvrdite a za sve ostalo postoje dokazi crno na belo da su coveka pretukli i da je podlegao povredama. A vi gospodine Savo sto ljude nazivate kerovima vi ste onda najveci ker . Hvala lepo
  • Jaaa

    22.11.2023 13:43
    Sava istina
    A vi ako smatrate da su ljudi kerovi onda ste vi najveci ker. Hvala lepo
  • Jaaaa

    22.11.2023 12:59
    Sava istina
    Gospodine Savo Nemojte da dajete lazne informacije ako neznate tj znate posto vi jeste bili na tom slavlju a istinu pravu necete reci . Covek nije bio toliko pijan kao sto vi tvrdite a za sve ostalo postoje dokazi crno na belo da su coveka pretukli i da je podlegao povredama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina