Vozač poginuo, dve osobe povređene na auto-putu Novi Sad - Beograd kod Inđije

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u saobraćajnoj nesreći večeras na auto putu Beograd - Novi Sad kod Inđije.
Vozač poginuo, dve osobe povređene na auto-putu Novi Sad - Beograd kod Inđije
Foto: 021.rs
Po prvim i nezvaničnim informacijama, nešto pre 18 sati sudarili su se teretno vozilo koje je došlo po pokvareni autobus i tri automobila.
U MUP-u navode da je poginuo vozač jednog od automobila.
 
Dve povređene osobe su prebačene u Urgentni centar.
Saobraćaj je na toj deonici bio u prekidu, a uspostavljen je posle 20 časova.
  • Vozač

    22.11.2023 08:38
    @ Grof Sekereshi
    Na auto putu NS - Bg se već 5! godina ne vozi više od 130 km/h jer se brzina meri i prekoračenje naplaćuje 24/7. Najlakše je okriviti mrtvog.
  • Marko

    22.11.2023 07:42
    Kako ljudi vole da komentarisu a nemaju pojma o cemu je rec. Sinocna situacija je klasican primer bahatosti vecine vozaca. Mrak i losi vremenski uslovi a svi udri po gasu kao da je suncana nedelja u Monzi. Kvarovi i zastoji na auto putu se desavaju svuda u svetu ali kod nas svi bi da se nekako provuku i sto brze. Najgore od svega je kad krenu u zaustanu traku koja se takodje blokira i onda hitne sluzbe ne mogu proci. Kada ce se konacno i kod nas promeniti zakon da je zaustavna strogo zabranjena za kretanje i poceti da se kaznjava za to? Saobracajna kultura nam je ravna nuli. Svako misli samo kako on da prodje a svi ostali neka se polupaju.
  • Musaka

    22.11.2023 00:59
    @Musaši
    Jedno 30% srpskog voznog parka je za pod presu. A ima i dosta vozača koji su za pod presu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina