Suđenje Apatincu za nesreću sa smrtnim ishodom: Vozio na kokainu, kanabisu, amfetaminu i alkoholu

Pred Višim sudom u Somboru počelo je suđenje P. P. (40) iz okoline Apatina koji se sumnjiči za saobraćajnu nesreću na putu Apatin-Svilojevo u kojoj je stradao stariji muškarac.
Suđenje Apatincu za nesreću sa smrtnim ishodom: Vozio na kokainu, kanabisu, amfetaminu i alkoholu
Foto: 021.rs
Okrivljeni se optužnicom tereti za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja u vezi sa krivičnim delom ugrožavanje javnog saobraćaja i krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari, piše Dnevnik.
 
Suđenje će biti nastavljeno 6. decembra, kada bi trebalo da budu saslušani svedok i veštak saobraćajne struke.
Okrivljenom je rešenjem vanpretresnog veća Višeg suda u Somboru od 1. septembra ukinut pritvor i istovremeno određena mera zabrane napuštanja stana.
 
"Dnevnik" podseća da je P. P. je na putu Apatin-Svilojevo 10. maja izazvao saobraćajnu nesreću upravljajući automobilom "dodge caliber" neprilagođenom brzinom, pod dejstvom kokaina, kanabisa, amfetamina i benzodijazepina i sa 1,06 promila alkohola u organizmu.
On je, kako se sumnja, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario u golf koji je vozio sedamdesetčetvorogodišnji muškarac iz Kraljeva koji je poginuo na licu mesta, dok je njegov pedesetdevetogodišnji saputnik iz Sonte teško povređen.
 
Nesreća se dogodila oko podneva nekoliko stotina metara od kružnog toka kod banje Junaković.
  • need for speed

    29.11.2023 10:59
    Leb te...
    Pa šta ovaj nije uzimao?
    Prešao na levu stranu neprilagođenom brzinom uz: kokain, vutru, amfetamine, benzose i alkohol!
    LSD ništa?
  • Realista

    28.11.2023 09:44
    srećan narod
    Prvo, najmanje svaki peti učesnik u saobraćaju je danas, na neki način, drogiran. A ovaj dotični, ne bi treba da vidi svetlost dana 20 godina a ne da mu oduzimaju dozvolu.
  • Bananamen

    28.11.2023 08:20
    Ako ovom ne bude oduzeta dozvola zauvek....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina