Radnik stradao od strujnog udara kod Subotice

Radnik (28) je danas oko 10 časova poginuo od strujnog udara u Staroj Moravici kod Subotice.
Radnik stradao od strujnog udara kod Subotice
Foto: 021.rs
Kako piše Telegraf, njega je udarila struja dok je bio na banderi.
Vatrogasci i Hitna pomoć su se odmah uputili na lice mesta.
Lekari su mogli samo da konstatuju smrt mladića.
 
Inače, beogradski mediji su prvobitno objavili da se radi o radniku Elektrodistribucije, ali su iz ovog preduzeća demantovali da je mladić bio njihov radnik, tj. kažu da nijedan njihov radnik danas nije bio angažovan na toj lokaciji kod Subotice.
  • B

    04.12.2023 07:41
    @ Vlada
    8vo je radnik privatne firme koja radi za EDB, takozvano autsorsovanje koje služi za izvlačenje novca iz budžetskih preduzeća. Sigurno se nije penjao na banderu iz zabave.
  • Vlada

    03.12.2023 18:49
    @Nije
    O cemu ti covece pricas? Prvo, stradali radnik nije radnik EDS. Ko zna ko je covek i sta i za ciji racun je radio na banderi i naponskoj mrezi. A o navodnom dogadjaju koji se desio u BG 2005, vecu glupost u zivotu nisam procitao. Kada bi se to tako radilo i kada bi se zbog "gundjanja" gradjana preskakale sigurnosne procedure, ginuli bi radnici svuda i svaki dan i nista nebi moglo da se popravi nigde.
  • Nije

    03.12.2023 15:12
    Uradjen Lock out
    Ocigiedno nije primenjen sistem Lock out, odnosno zakljucavanje izvora napajanja energije za vreme intervencije na istom. Kratko narodski receno, radio pod naponom. Saucesce porodici!
    Ispricacu jedan dogadjaj iz Beograda pred Novu 2005 godinu. Bio je kvar na TS i da bi se popravio morao se iskljuciti napon za deo grada. Medjutim gradjani su jako gundjali i zvali i ovi u EPS odluce da ipak ukljuce napon i da radnik radi pod naponom. Radnik nazalost pogine i vise niko od gradjana nije pitao za struju, vec su svi zalili radnika!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina