Somborac nije propustio pešake, oni ga opsovali, pa on zapucao na njih: U četvrtak presuda

Iznošenjem završnih reči završeno je suđenje U. K. iz Sombora koji se tereti za pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nelegalno oružje.
Somborac nije propustio pešake, oni ga opsovali, pa on zapucao na njih: U četvrtak presuda
Foto: 021.rs
Objavljivanje presude, kako je za "Dnevnik" potvrdila portparolka somborskog Višeg suda Manela Operta Podunavac, zakazano je za 14. decembar.
Inače, pravosnažnim rešenjem vanpretresnog veća Višeg suda u Somboru od 8. novembra, U. K. je ukinut pritvor i određena mera zabrane napuštanja stana u kojem okrivljeni stanuje, uz nanogvicu. 
Tako će okrivljeni na izricanje presude doći iz kućnog pritvora.
 
Okrivljeni je uhapšen početkom januara u Somboru zbog sumnje da je u centru tog grada upravljao putničkim vozilom bez dozvole i nije propustio pešake na pešačkom prelazu, zbog čega su ga oni navodno opsovali. 
 
Potom je, kako se pretpostavlja, revoltiran izašao iz automobila i zapucao nekoliko puta u njihovom pravcu, ali ih je na svu sreću promašio.
  • Nimbus

    12.12.2023 09:30
    Znaci, covek je vozio auto bez dozvole, nije pustio pesake, mogao da ih zgazi i onda zapucao na njih iz ilegalnog oruzja iz revolta. I on je pusten da se brani sa slobode. Sta? Nije opasan po okolinu?
  • Sadjanin

    11.12.2023 13:54
    Uvodjenjem kucnog pritvira ste rekli da ce sluziti za blaza krivicna dela, a nama sirotinja robija za neplacane racuna a ovi dileri, batinasi i revolvirasi svi na Netflixu prilikom izdrzavanja kazne. Sistem ne zakazuje!!!
  • NS

    11.12.2023 11:57
    Pravda...
    A ona devojčica iz Futoga sedela u pritvoru dva meseca zbog pretnji na FB i jednog metka u kući... E, ali ovo je sin zaslužnog (!) građanina... Pa ti narode vidi šta ćeš 17.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina