Inđija: Đaci bez prevoza zbog mitinga SNS-a u Novom Sadu

Učenici srednjih škola koji putuju u Inđiju na časove obavestili su svoje profesore da danas neće moći da stignu na vreme u školu jer nema đačkog prevoza.
Inđija: Đaci bez prevoza zbog mitinga SNS-a u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Direktori škola profesorima su naložili da časove opravdaju, a kao razlog izostanka prevoza naveden je navodni štrajk Laste.
 
U Lasti demantuju navode o štrajku, a kao razlog izostanka đačkih autobusa navode da su danas angažovani na prevozu simpatizera na miting SNS u Novom Sadu, prenosi In Medija.
Učenici koji su članovi Viber grupe prevoznika "Lasta" dobili su obaveštenje ovog revoznika da će u sredu 13. decembra biti izmenjen red vožnje, što podrazumeva prevoz đaka samo u prepodnevnim satima.
 
Posle podne prevoz za đake iz Maradika, Krčedina, Novih Karlovaca i Stare Pazove neće saobraćati.
Profesorima srednjih škola naloženo je da izostanke dece putnika opravdaju a za razloge kašnjenja prevoza naveden je miting SNS u Novom Sadu, dok su nekim profesorima stigle informacije da je u pitanju štrajk prevoznika Lasta.
 
"Lasta ne štrajkuje, mi danas vršimo prevoz na miting SNS u Novom Sadu i to nije nikakva tajna. Kada se miting završi, vozači autobusa vraćaju se u redovan saobraćaj. O tome su obaveštani putnici putem Viber grupe i danas ceo dan ljudi pozivaju da se informišu. Dakle štrajka nema, vozila su ukinuta za decu da bi vozili na miting SNS u Novom Sadu", kažu za In Medija u Lasti.
Miting Srpske napredne stranke održava se danas na Spensu, sa početkom u 16 časova.
  • ja

    15.12.2023 08:14
    vozila su ukinuta za decu
    ... da bi vozili na miting SNS u Novom Sadu ?!?

    Možda nisam dovoljno napredan, ali ja ne mogu da razumem nešto ovoliko bahato...
  • dođoš(ka)

    15.12.2023 07:41
    Bez pardona u Lastinoj izjavi...alal vera
  • Gavra

    14.12.2023 13:25
    Ne vredi sa botovima polemisati. Ovo što oni rade je totalno zlo i tu nema nikakve logike. Vi mislite da ste im dokazali kako je to što rade pogrešno i da će ih to ućutkati, ali grešite. Oni prosto rade šta hoće i lažu šta hoće i sa njima nema razgovora. Treba ih oterati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina