Produženi radovi u Novoj Pazovi i na Senćanskom putu

Radovi koji se izvode u Novoj Pazovi i na Senćanskom putu produženi su.
Produženi radovi u Novoj Pazovi i na Senćanskom putu
Foto: 021.rs
Nova Pazova
 
Obnova kolovoza u Novoj Pazovi produžena je do 27. decembra.
Kako kažu u "Putevima Srbije", saobraćaj se odvija neometano, uz povremeno kratkotrajno naizmenično propuštanje vozila.
 
Radovi su obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
Senćanski put
 
Zbog radova u zoni podvožnjaka brze pruge Novi Sad – Kelebija, do 29. decembra produžena je obustava saobraćaja na delu državnog puta II B reda broj 300 (Senćanski put), kod Tehnokopa.
 
Alternativni putni pravac za vozače koji prolaze kroz Suboticu je od raskrsnice državnog puta II A reda broj 100 i ulice Maksima Gorkog, preko državnog puta II A reda broj 100 i novog dela Bajnatske ulice, kružnog toka, Lošinjske ulice i ulice Đorđa Natoševića, do državnog puta II A broj 100, odnosno do druge zone grada Subotica.
 
Vozači koji sa državnog puta I A reda broj 1, na petlji Subotica Istok, skreću na Senćanski put, preusmeravaju se, na raskrsnici Senćanskog puta i Novosadskog puta (Obilaznica oko Palića), da preko Palića dođu do Subotice.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina