SPS napustio vladajuću koaliciju sa SNS u Beloj Crkvi

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) doneo je odluku da izađe iz vladajuće koalicije sa Srpskom naprednom strankom (SNS) u Beloj Crkvi.
SPS napustio vladajuću koaliciju sa SNS u Beloj Crkvi
Foto: 021.rs

"Obaveštavamo vas da Opštinski odbor SPS u Beloj Crkvi više nije deo vlasti u našoj opštini", naveo je SPS u dopisu u koji je Beta imala uvid.

Objašanjava se da su iz koalicije istupili "iz principijelnih razloga, neslaganja i nerazumevanja koalicionog partnera“.
 
SPS je bojkotovao sednicu Skupštine opštine na kojoj je usvajan budžet.
Za budžet su rekli da je "destruktivan, skrojen tako da se na što lakši način ostvari lična korist i dobit za pojedince ili odabrane grupacije, a na štetu opštine i svih njenih građana“.
 
"Svoj rad i borbu za dostojanstvenu Belu Crkvu, do lokalnih izbora, nastavljamo kao opozicija. Do pobede", poručuje se u dopisu SPS.
  • Kolle

    22.12.2023 17:29
    Izdali ste prvo penzionere kad ste digli ruku da im se smanje penzije, zatim radnike kad se menjao zakon o radi i uskraćivala prava radnika ,na kraju sindikate. Svaki put ste digli ruke u skupštini i pidržali desničarsku vladu , zaboravili na vaš program zato je vreme da odete sa političke scene Srbije
  • samo

    22.12.2023 09:28
    realno
    sps treba da istupi iz vlasti i okrene se svom programu kako bi vratio poverenje naroda Srbije.
  • Diar

    22.12.2023 09:05
    Mala bara,a puno krokodila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina