Obuka za IT juniore, prijave do 5. januara

Vojvođanski IKT klaster u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam organizuje desetomesečnu obuku za IT juniore u oblasti veb razvoja.
Obuka za IT juniore, prijave do 5. januara
Foto: Pixabay

Poziv za obuku je otvoren do 5. januara. 

Uslovi za prijavu su završena srednja škola i državljanstvo Srbije, a u procesu selekcije biće izabrani kandidati koji imaju najviše sklonosti za tu vrstu obuke. 

Predavači su sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.
 
Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević izjavio je da će oni koji završe ovu obuku u rangu juniora programera moći odmah da se zaposle u IT sektoru i da, s vremenom, uz sticanje određenih dodatnih znanja, dođu do većeg zvanja i nastave karijeru.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina