SSP Pančevo: SNS uspeo nemoguće - da poveća izbornu krađu

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da je "Srpska napredna stranka pokrala i ponovljene izbore".
SSP Pančevo: SNS uspeo nemoguće - da poveća izbornu krađu
Foto: 021.rs

"SNS je pobedio na ponovljenom glasanju u kome 'Srbija protiv nasilja' nije učestvovala i uspeo nemoguće - da poveća krađu u odnosu na pre dve nedelje", navela je predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Pančevo Nataša Zečević.

Kako kaže, 17. decembra je van biračkog mesta glasalo 28 ljudi, a sada 123.
 
"Lokalna izborna komisija objavila je da nije bilo prijava za glasanje van biračkog mesta, a onda naprasno na samom biračkom mestu prijavljena su 123 glasača", ukazala je Zečević.
 
Dodaje da je na pokrajinskim izborima, na biračkom mestu 70 u Pančevu, koalicija "Srbija protiv nasilja" osvojila 356 glasova, a SNS 255, dok je na ponovljenom glasanju koalicija "Srbija protiv nasilja" osvojila 135, a SNS 340 glasova.
 
"Kako koalicija 'Srbija protiv nasilja' ima dokaze izborne krađe, uvoza birača iz BiH, ucenjivanja, fantomskih birača i traži ponavljanje izbornog procesa, reviziju biračkog spiska, naši kontrolori nisu učestvovali u jučerašnjoj kontroli izbora", navodi Nataša Zečević.
 
  • Dragan

    01.01.2024 05:43
    Klasično nepoznavanje i spin. Glasanje van BM se ne prijavljuje samo lokalnoj izbornoj komisiji, nego to mogu da urade i gradjani do 11 časova na sam dan glasanja kod biračkog odbora. Zatim, ovako visok broj prijava je moguć ako se u blizini BM nalazi dom za stare. Takodje, bez predmetno je da se raspravlja o ovome ukoliko je samo glasanje van BM proteklo po svim pravilima.
  • Mihailo K.

    01.01.2024 01:10
    Djomla
    A gde si ti radio Djomla, na kom izbornom mestu?
  • Mile

    01.01.2024 00:45
    Krađa izbora ponovljena.
    Krađa je krađa i kad je vidiš i kad je ne vidiš. Kad krađu ne vidiš a ono krade, kradljivac je samo podliji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina