FOTO: Prevrnula se amfibija na jezeru Ludaš, pet radnika izvučeno iz ledene vode

Pet radnika JКP "Palić Ludaš" spaseno je u petak iz zamrznutog jezera kada se prevrnula amfibija u kojoj su se nalazili.

MUP je objavio fotografije akcije spasavanja.

U akciji su učestvovali pripadnici Sektora za vanredne situacije - Specijalističkog tima za spasavanje i rad na vodi iz Subotice.
 
 
Radnici JКP "Palić Ludaš" sekli su trsku na jezeru kada se amfibija prevrnula.
"Vatrogasci-spasioci su ih bezbedno izvukli iz jezera i odmah uputili na pregled kod ekipe hitne pomoći na licu mesta, zbog toga što su proveli duže vreme mokri i na hladnom", objavio je MUP na Fejsbuku.
 
  • Marko NS

    15.01.2024 12:04
    U javnim preduzećima i danas, kao i do sad, sede mnogi posvećeni vredni profesionalci. Takvi su i na Ludašu. Na zaboravimo da je ovo područje pod najstrožim stepenom zaštite prirode, kao jedna od migracionih ruta. Sečenje trske je jedna od mnogih aktivnosti koja se mora redovno vršiti.
  • Milica

    13.01.2024 00:09
    Trska se mora seći, u suprotnom jezero zarasta ili ako ste blizu Vrbasa pogledajte kako izgleda kanal u centru gde se od sece trske diglo ruke. Videcete da vodene povrsine gotovo nema.
  • cepesh

    12.01.2024 20:05
    verovatno
    za dalju prodaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina