Nastavak suđenja Apatincu za ubistvo starije žene: Zadao joj 15 ubodnih rana

Glavni pretres u suđenju 29-godišnjem P.B. iz Apatina za ubistvo 83-godišnje žene početkom marta 2023. godine zakazano je za 23. februar u Višem sudu u Somboru.
Nastavak suđenja Apatincu za ubistvo starije žene: Zadao joj 15 ubodnih rana
Foto: 021.rs
U sudu su 16. januara izneti i usvojeni dokazni predlozi odbrane radi uvođenja dodatnih dokaza, a na glavni pretres biće pozvani veštaci Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu, piše Dnevnik.
 
Sudski proces okrivljenom za teško ubistvo u ovom predmetu počelo je 17. novembra, kada je pročitana optužnica.
Nakon toga su saslušani okrivljeni P. B, svedok oštećena J. M, veštak specijalista neuropsihijatrije i sudske psihijatrije, veštak specijalista sudske medicine i veštak molekularni biolog sa NCKF, Odeljenja DNK veštačenja Beograd i svedoci M.J, J.I. i Ž.G.
Zločin je izazvao veliku pažnju javnosti jer postoji osnovana sumnja da je okrivljeni ubio stariju ženu na svirep i podmukao način, iz koristoljublja, zadajući joj 15 ubodnih rana i posekotina od kojih je ona preminula, pri čemu je trpela bolove jakog intenziteta i jake psihičke patnje.
 
Beživotno telo starice pronađeno je 6. marta u jutarnjim časovima u porodičnoj kući u Apatinu, a za njeno ubistvo osumnjičen je P. B, školski drug njene unuke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina