U centru Subotice otvoren Turistički informativni centar

Turistički informativni centar sa suvenirnicom koji radi u sklopu Turističke organizacije Subotica otvoren je danas u centru grada, u prizemlju Gradske kuće.
U centru Subotice otvoren Turistički informativni centar
Foto: 021.rs
Vrednost projekta je oko 10 miliona dinara bez PDV-a.
 
Projekat su sa 20 odsto finansijskih sredstava pomogli Ministarstvo turizma i omladine, dok je Grad Subotica u projektu učestvovao sa 80 odsto sredstava.
Direktor Turističke organizacije Subotica (TOS) Aleksandar Medaković rekao je novinarima da je ovaj objekat moderan i pre svega funkcionalan za primarnu turističku ponudu i samu uslugu koja će se nuditi turistima i posetiocima koji dođu u ovaj grad.
 
On je podsetio i na to da je Grad Subotica uz Palić turistička destinacija koja se nalazi među prvih šest u Srbiji.
"Mi smo destinacija koja će ove godine zabeležiti više od 200.000 dolazaka gostiju i više od 400.000 noćenja", istakao je Medaković.
 
Kako je najavio, iz ovog prostora će posetioci imati i jedan direktan ulaz u sam vestibil Gradske kuće gde će biti organizovane i same turističke posete za sve one koji budu dolazili u Suboticu.
U ovom objektu će građani moći da kupuju i karte za gradske koncerte i za ostale događaje koji se budu održavali u gradu, dodao je.
 
Radno vreme Turističkog informativnog centra je radnim danima od 9 do 17 časova, a vikendom od 9 do 13 časova.
  • Deks

    30.01.2024 17:50
    Vest iz prošlosti. Ovo je već odavno postojalo u Subotici i to na istom mestu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina