FOTO, VIDEO: Vatrogasci u Kuli dobili novu stanicu

Otvoren je novi objekat Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Kuli.
Nova baza kulskih vatrogasaca-spasilaca opremljena je savremenom vatrogasnom opremom, veličine je 353 kvadratna metra i ima tri garaže za smeštaj vatrogasnih vozila čiji će broj, za celokupni Sektor za vanredne situacije, u narednom periodu biti značajno uvećan.
Ministarstvo unutrašnjih poslova je u prethodnih godinu dana renoviralo više od 30 objekata i izgradilo i opremilo vatrogasne stanice u Trgovištu, Aleksandrovcu, Aleksincu i Kuli, a u toku je izgradnja objekta sedišta Sektora za vanredne situacije u Beogradu, Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu, kao i vatrogasno-spasilačkih jedinica u Negotinu, Velikom Gradištu i Knjaževcu. 
Takođe, u narednom periodu očekuje se početak izgradnje vatrogasnih stanica u Medveđi, Bosilegradu, Ivanjici, Rači, Vladičinom Hanu, Zlatiboru, Alibunaru, Beloj Crkvi, Smederevskoj Palanci, kao i u Donjem Milanovcu, Gornjem Milanovcu, Beloj Palanci i Pećincima. 
 
 
  • Ajfon

    08.02.2024 17:12
    Fire
    Blace,...Kula...Medveđa..Bosilegrad....Kula
    Joj kako smo napredni, tugo moja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina