Sedamdesetosmogodišnja žena u Rumi kolima udarila devojčicu na biciklu na pešačkom i pobegla

Policija u Rumi podneće krivičnu prijavu protiv sedamdesetosmogodišnje žene zbog ugrožavanja javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Sedamdesetosmogodišnja žena u Rumi kolima udarila devojčicu na biciklu na pešačkom i pobegla
Foto: 021.rs
Sumnja se da je upravljajući automobilom marke "fijat" udarila desetogodišnju devojčicu koja je na biciklu prelazila preko obeleženog pešačkog prelaza i na zeleno svetlo na semaforu.
Žena je potom nastavila da vozi.
Devojčica je zadobila lake telesne povrede koje je konstatovao dežurni lekar, a policija je osumnjičenu ubrzo pronašla.
  • Petar PP

    09.02.2024 02:34
    Koliko minusa je dobio moj prethodni komentar je pokazatelj neobrazovanosti u ovom posrnulom društvu. Što najgore to su sve učesnici u saobraćaju koji ne samo da nisu čitali ZoBS nego ne znaju ni da svojim čudnim tumačenjem zakona a potom neodgovornim ponašanjem životno ugrožavaju druge učesnike.
  • realno

    08.02.2024 08:38
    Stariji od 65 ne bi trebalo da voze.
  • Realista

    08.02.2024 06:57
    praksa
    Često viđam bicikliste kako u punoj brzini "preleću" PEŠAČKI PRELAZ iako isti nema svetlosnu regulaciju i prilaznu rampu da bi bio prelaz kolovoza i za bicikliste. Vozač koji se kreće 30km/h nema vremena a ni reflekse da se bezbedno zaustavi u tom slučaju. Drugo, dete od 10 godina NE SME SAMOSTALNO da upravlja biciklom u saobraćaju već mora da ima pratioca. Ne podržavam gospođu koja je još i pobegla sa lica mesta ali problem sa biciklistima postoji, kao i sa vozačima, kao i sa pešacima - pored opšte KULTURE PONAŠANJA, srbi imaju problem i sa kulturom u saobraćaju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina