Totalno pijan vozio bicikl u Novom Bečeju: Imao četiri promila alkohola u krvi

Zrenjaninska policija će podneti prekršajnu prijavu protiv 40-godišnjaka koji je na području Novog Bečeja vozio bicikl "u stanju potpune alkoholisanosti" - sa četiri promila alkohola u krvi.
Totalno pijan vozio bicikl u Novom Bečeju: Imao četiri promila alkohola u krvi
Foto: Pixabay
Biciklista je imao u krvi čak 20 puta više alkohola od maksimalne količline koja se toleriše po Zakonu o bezbednosti u saobraćaju na putevima - 0,2 promila, što je u načelu samo jedno alkoholno piće. 
Tokom kontrole za vikend policija je na području Zrenjanina isključila iz saobraćaja i 53-godišnjeg vozača automobila sa 2,06 promila alkohola u krvi - deset puta više nego što se toleriše.
Policija je sankcionisala vozače zbog 163 saobraćajna prekršaja na području Zrenjanina.
  • /

    13.02.2024 10:51
    /
    ovog je bilo lako na'vatati.
    garant je lezao kraj puta ili tumarao.
  • Deki

    12.02.2024 22:31
    Pa u Bečeju samo hapse one koji pijani guraju ili voze bicikli.
    Kako je njima dobro
  • Nikola

    12.02.2024 15:48
    Jel preživeo?
    Ili baždarite dregere ili ne lupetajte. Retko ko preživi ovakvu koncentraciju alkohola. Ili smo opet (ur)nebeska nacija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina