Srem: Desetorica vozača pod uticajem droge, petorica vozila bez dozvole

Policija je u Sremu, prilikom kontrole saobraćaja, otkrila dvojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, desetoricu vozača pod uticajem droga i petoricu koji su vozili bez dozvole.
Srem: Desetorica vozača pod uticajem droge, petorica vozila bez dozvole
Foto: 021.rs
Policija je u Rumi zaustavila tridesetšestogodišnjeg biciklistu sa 2,61 promil alkohola u organizmu, dok je u blizini Stare Pazove zatekla četrdesetčetvorogodišnjeg vozača "opela" sa 2,02 promila alkohola.
 
U Staroj Pazovi otkriven je četrdesetčetvorogodišnjak koji je vozio "opel" sa 1,85 promila alkohola u organizmu i pod uticajem kanabisa, kao i dvadesetogodišnji vozač "mercedesa" pod uticajem kanabisa. Na istom području otkriven je dvadesettrogodišnjak koji je vozio "BMW" pod dejstvom kokaina i četrdesetčetvorogodišnji vozač "audija" pod dejstvom amfetamina i kanabisa.
Patrola u Inđiji zatekla je četrdesetpetogodišnjaka koji je vozio "BMW" pod dejstvom kokaina i amfetamina, tridesetjednogodišnjeg vozača "golfa" pozitivnog na kokain, kao i tridesetosmogodišnjeg vozača "opela" i tridesetdvogodišnjeg vozača "BMW-a", obojicu pod uticajem kanabisa.
Policija u Rumi zaustavila je dvadesetosmogodišnjaka koji je upravljao "sitroenom" pod dejstvom kanabisa i dvadesetsedmogodišnjaka koji je vozio "zastavu" i koji je bio pozitivan na kanabis i amfetamin.
 
Ovim vozačima određeno je zadržavanje i oni su privedeni prekršajnim sudijama.
 
Sobraćajni policajci u Sremskoj Mitrovici, Inđiji, Staroj Pazovi i Rumi zatekli su petoricu vozača automobila bez vozačke dozvole, od kojih su dvojica vozila nakon oduzimanja dozvole i pod zabranom vožnje.
 
Ovi vozači su isključeni iz saobraćaja i protiv njih su podnete prekršajne prijave.
  • Bombon

    24.02.2024 15:58
    Kokain BMV, kanabis Jugo.
  • .

    24.02.2024 11:04
    Situacija nije ni malo duhovita ali mi se sviđaju ovi glagoli "otkriti" i "zateći" intoksirane vozače.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina