Državljanin Srbije od Beča do Subotice putovao automobilom za kojim se traga

Mađarska policija je na graničnom prelazu Tompa - Kelebija kod Subotice, na izlazu iz Mađarske, zaplenila automobil kojim je upravljao državljanin Srbije.
Državljanin Srbije od Beča do Subotice putovao automobilom za kojim se traga
Foto: Pixabay
Automobil je zaplenjen jer su vlasti Austrije raspisale međunarodnu potragu za tim vozilom.
Automobil je zaplenjen, a vozač koji je iz Srbije, brani se sa slobode i saslušan je kao osumnjičeni za krivično delo zloupotrebe jedinstvenog registarskog broja.
"Državljanin Srbije (29) se 24. februara prijavio za izlazak iz zemlje na graničnom prelazu Tompa. Carinski službenik je proverio dokumenta vozača plave 'mazde', kao i vozilo. Tada je otkriveno da su registarske tablice automobila prvobitno bile izdate za drugi automobil", objavila je mađarska policija na svom sajtu.
 
Uz to su pripadnici Granične policije proverili i broj šasije i utvrdili da je u Austriji raspisana međunarodna potraga za tim automobilom, te je zaplenjen.
  • NS

    26.02.2024 17:22
    @ realista
    Pročitaj ceo tekst a ne samo naslov pa onda komentariši. Javi se kad pročitaš
  • Zemlja čudesa

    26.02.2024 15:07
    Zapravo...
    ...stigao je samo do blizu Kelebije. Da se dokopao Subotice ovde mu ni dlaka sa glave ne bi falila, auto bi bio prošvercovan i zauvek nestao.
  • Realista

    26.02.2024 14:14
    Nacionalna geografija
    To znači, da je Subotica od danas i zvanično u sastavu Mađarske - sudeći po naslovu (petparački fazon) vozilo nije napustilo Mađarsku a stiglo do Subotice?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina