Dvoje uhapšeno u Titelu, osumnjičeni za trgovinu drogom

Policija je u Titelu uhapsila B.G. (25) iz tog mesta i njegovu dvadesetčetvorogodišnju sugrađanku, osumnjičene za trgovinu drogom.
Dvoje uhapšeno u Titelu, osumnjičeni za trgovinu drogom
Foto: 021.rs
U vozilu osumnjičenih i stanu u kojem neprijavljeno borave, policija je pronašla marihuanu, opremu za drobljenje i pakovanje, digitalnu vagu, kao i novac, u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.
Sa njima je zatečen i tridesetdevetogodišnji meštanin Titela, sa manjom količinom droge koju je, kako se sumnja, kupio od B.G.
B.G. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu, dok će i protiv osumnjičene biti podneta krivična prijava.
 
Protiv tridesetdevetogodišnjaka biće podneta krivična prijava za posedovanje droge.

Teme

droga
  • Bojan

    27.02.2024 11:33
    Mošorin-Lok-Titel
    Mošorinska narko veza je prekinuta uspešnom akcijom naše policije kojoj je prethodio ozbiljan operativni rad na terenu. Nece Koluviji neki anonimusi da remete posao.
  • Jovo Travar

    27.02.2024 09:08
    Titel može mirno da spava, opasni kriminalci su iza brave.
    Vučiću, legalizuj!
  • ex chapman

    27.02.2024 08:20
    a gde je precednik?
    da zastiti ove "neduzne" ljude. nisu imali tonu kokaina, nisu nikog ubili, nego gajili nesto sto je legalno u pola zemalja... jel sam nesto zaboravio?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina