Nove urbane oaze: Akcija "Za šumu u tvom kraju" stigla i u Staru Pazovu

Gotovo 50 novih stabala ukrasne trešnje, jasena, smrče, platana, borova otpočelo je novi život u Staroj Pazovi, u okviru akcije DDOR osiguranja "Za šumu u tvom kraju".
Time je Stara Pazova postala peto mesto u kom se sadi, u novom ciklusu akcije ozelenjavanja, koja doprinosi očuvanju prirode i stvaranju zelenijeg okruženja za lepše sutra.
 
DDOR, kao deo Unipol grupe, vodeće evropske finansijske grupacije, snažno je posvećen zaštiti životne sredine i borbi protiv klimatskih promena koje imaju ogroman uticaj na nepovoljne vremenske prilike i prirodne katastrofe. 
Zbog toga je namera kompanije, kao odgovornog dela zajednice, da doprinese projektom "Za šumu u tvom kraju" u cilju poboljšanja uslova života i rada.
 
Predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović istakao je zahvalnost kompaniji DDOR za izuzetno odgovoran pristup prema okolini.
"Svi smo svesni koliko je važno čuvati našu životnu sredinu, a gest kao što je donacija, koja obuvata toliko sadnica, ima neprocenjivu vrednost. Ova akcija ne samo što pozitivno utiče na ekologiju, već će i omogućiti našim sugrađanima da uživaju u hladovini na više lokacija, čime se unapređuje kvalitet života u našoj zajednici. Hvala DDOR-u što pokazuje primer odgovornog poslovanja i brige za okolinu, čime doprinosi boljoj budućnosti Stare Pazove i šire", izjavio je Radinović.
 
Kompanija DDOR je ovaj projekat uvrstila u svoj trogodišnji plan i u 2024. godini akcija je produžena što će obezbediti još više sredstava za još zelenije gradove u Srbiji.
 
"Od neprocenjivog je značaja to što su upravo klijenti DDOR osiguranja bili ti koji su prepoznali važnost akcije „Za šumu u tvom kraju“. To jasno pokazuje snagu pojedinačnih inicijativa poput ove koje imaju moć da unaprede zajednicu. S ponosom kažem da će naš grad biti bogatiji za gotovo 50 novih stabala različitih vrsta drveća, što će dodatno oplemeniti našu životnu sredinu i stvoriti nove zelene oaze", istakao je direktor filijale DDOR-a u Staroj Pazovi Zoran Ivelja.
 
Posle Novog Sada, Kikinde, Ćuprije, Bačke Palanke, ova plemenita akcija stigla je i do Stare Pazove, u novom ciklusu akcije ozelenjavanja. Do sada je ovaj projekat obuhvatio 14 sadnji u 13 gradova Srbije, zahvaljujući podršci klijenata DDOR osiguranja.
 
Ugovaranjem EKO-kasko, EKO-Moja kućica osiguranja i EKO polise Međunarodnog putnog osiguranja, klijenti su bili u prilici da direktno doprinesu svojoj lokalnoj zajednici.
Sve informacije možete pronaći na DDOR sajtu.
  • Sremčina

    01.03.2024 13:31
    Lepo, nego, sta cemo sa tom deponijom kod naplatne rampe koja smrdi ko smak sveta kad je zapale opstinski zlobnici da bi napravili vise mesta za smece iz Beograda????

    Tu ne pomaze nikakva sadnja drveca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina