VIDEO: Radnik obezbeđenja Opštine Inđija fizički napao novinarku jer nije "na spisku"

Radnik obezbeđenja Opštine Inđija izbacilo je novinarku lokalnog onlajn portala IN medija Vericu Mariničić iz zgrade Opštine u kojoj je sastanak povodom protesta meštana Čortanovovaca.
Na snimku se može videti kako radnik obezbeđenja fizički izbacuje novinarku Vericu Mariničić uz navode da "nije na spisku", javlja N1.
Podsetimo, meštani Čortanovaca protestovali su danas ispred Opštine Inđija sa zahtevom da im se vrati železnička stanica kako bi i oni mogli da koriste brzu prugu.
Najbliža stanica im je Beška koja je udaljena oko dva kilometra.
 
 
Kako navode, nemaju ni polaske autobusa kojima bi se prevezli do Inđije u kojoj jedan deo njih radi ili se školuje.
  • Anti bot

    05.03.2024 06:17
    Podrška Verici
    Ne ide to baš tako, ona je novinar i nju štiti zakon, bahatost nije vrlina, ali Inđijska vlast misli da im je sve dozvoljeno, idu lokalni izbori pokažimo im šta mi možemo na izborima. Smenimo bagru!
  • Rusija

    04.03.2024 19:38
    Za to su većinski glasali građani Inđije
  • Zemlja čudesa

    04.03.2024 16:09
    @Dadan
    Da, prekršio je Zakon o privatnom obezbeđenju. Nema pravo da primenjuje silu osim u slučajevima samoodbrane, zaštite štićenog objekta ili radnika štićenog objekta. Dozvoljeno mu je samo da zabrani ulaz ili da pozove policiju. Za ovo sleduje krivična i oduzimanje licence.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina