Umesto izvinjenja: Predsednik Opštine Inđija optužio napadnutu novinarku

Novinarka IN Medije Verica Marinčić izjavila je FoNetu da je jutros bila na sastanku kod predsednika Opštine Inđija Vladimira Gaka, koji ju je optužio da njene akcije imaju političku pozadinu.
Radnik obezbeđenja Opštine Inđija u ponedeljak je fizički nasrnuo na Marinčić i pokušao da je izbaci iz zgrade lokalne samouprave.
 
"Gak mi je rekao da moje aktivnosti imaju političku pozadinu, a ja sam ga pitala o kojoj se politici radi, da i ja znam", rekla je Marinčić, koja prenosi i da joj je predsednik opštine poručio da samo ona ima probleme i da samo nju napadaju, nijednog drugog novinara.
Marinčić je rekla da je jutros bila u policiji, kojoj je podnela prijavu, i u Hitnoj službi, a da je sutra očekuje odlazak u tužilaštvo.
"Gak je koleginici sa N1 rekao da dođem sutra, odnosno danas", prenela je Marinčić, koja navodi da je očekivala da bude izjava za njen medij, međutim na sastanku je bila i ekipa Sremske TV, šef kabineta i drugi članovi veća.
 
"Sve kolege iz medijskih udruženja su stala uz mene, samo niko od kolega iz Inđije", naglasila je ona.
  • ex chapman

    06.03.2024 09:45
    mediji
    hoce li neko da kaze razlog zasto su joj zabranili da udje?
  • Fića

    06.03.2024 08:09
    Na'prdno, nego kako
    "Iz dana u dan, sve više i više na'prdujemo..."...!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina