Vozio pijan i bez ranije oduzete vozačke - sad mu policija uzela i kamion

Zrenjaninska policija oduzela je kamion 53-godišnjem vozaču, koji je vozio sa 0,93 promila alkohola u organizmu i bez dozvole koja mu je ranije oduzeta, saopštila je Policjska uprava Zrenjanin.
Vozio pijan i bez ranije oduzete vozačke - sad mu policija uzela i kamion
Foto: Pixabay
Saobraćajna policija utvrdila je da mu je vozačka dozvola ranije oduzeta zbog kaznenih poena, kao i da ga je u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih saobraćajnih prekršaja, navodi se u saopštenju.
Kamion mu je oduzet u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, u kojoj se vozilo privremeno oduzima od počinioca koji je u prethodne dve godine pravosnažno osuđen za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja.
Vozaču je određeno zadržavanje i on je sproveden u Prekršajni sud u Zrenjaninu.
  • Drugar

    06.03.2024 19:46
    Voli cujku vise od 'leba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina