FOTO: Tinejdžer krio kesice amfetamina i ekstazija kod napuštene fabrike u Kuli

Policija u Kuli podneće krivičnu prijavu protiv šesnaestogodišnjaka iz ovog grada zbog posedovanja droge.
Policija je kod jedne napuštene fabrike pronašla više paketića sa oko 66 grama amfetamina i oko 20 grama ekstazija koje je, kako se sumnja, šesnaestogodišnjak tu sakrio.
Takođe, prethodno je pretresom kuće u kojoj živi, u njegovoj jakni, nađeno oko 10 grama amfetamina.
 
Takođe, pronađeno je oko tri grama ekstazija. 
 
  • Mile

    09.03.2024 19:16
    Eno na grbavici pre koji dan.U tolstojevoj. Mama dovezla auto, a sin od 17god joj kaže da ga sačeka minut. Ode ti on 100m do grupe mladića i pokaže jednom člansku kartu fudbalskog kluba i pita jednog drčnijeg od 17god isto: jel mogu ja tvoju da vidim?! Biznismen ladno, ko ispektor izvadi novčanik i srolja ga pokazujući čije članske karte sve ima. Nakon toga mamin sin daje keš, a drugar sa legitimacijama odmerene kesice supstance. I onda trk do kola da ga mama ne čeka.
    Lično sam propratio , u sred bela dana, bez straha, jer, imaju legitimacije za dilovanje.
  • Joe

    07.03.2024 18:22
    @Panta
    Ne verujem da je tamo, pošto se prostor nekadašnje fabrike trenutno renovira. Ali nažalost imamo još napuštenih fabrika.
  • Panta

    07.03.2024 11:59
    Gle, lukac!
    Jel on to ostavio u "Kulskim štofovima"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina