Poljoprivrednici na sastanku sa gradonačelnikom Subotice 12. marta

Predstavnici Unije poljoprivrednih udruženja Subotice saopštili su da će sa gradonačelnikom Subotice Stevanom Bakićem i gradskim službama razgovarati o merama u poljoprivredi u utorak, 12. marta.
Poljoprivrednici na sastanku sa gradonačelnikom Subotice 12. marta
Foto: 021.rs

Članovi Unije, koju čini osam udruženja, zatražili su hitan sastanak sa gradonačelnikom, predsednikom Saveta za poljoprivredu i Službom za poljoprivredu grada Subotice kako bi razgovarali o spisku budućih mera za 2024. godinu koje se, kako navode, ne poklapaju sa onim što je dogovoreno prošle godine.

"Smatramo da ono što smo 4. marta dobili kao odgovor od grada i ono što stoji u spisku mera Nacrta programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za grad Suboticu, koji je 20. februara doneo Savet za poljoprivredu, većim delom ne odgovara onome o čemu smo razgovarali na sastancima i da se apsolutno kosi sa ciljevima koje je grad potencirao, a to je da se putem mera pruži podrška što većem broju poljoprivrednih proizvođača", naveli su predstavnici Unije.
Predstavnici Unije su 12. decembra dostavili Službi za poljoprivredu predlog njihovih mera o čemu su već razgovarali na dva sastanka koja su tokom prošle godine održana sa predstavnicima grada.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina