Digitalk događaji od 18. do 21. aprila u Zrenjaninu: Okupiće brojne stručne predavače i kompanije

Osnivači Digitalk zajednice najavljuju dva vezana događaja u aprilu posvećena digitalnoj ekonomiji u Srbiji: od 18. do 21. aprila u hotelu Vojvodina u centru Zrenjanina.

U pitanju su specijalizovani događaj o elektronskoj trgovini - Digitalk e-Commerce Days i najmasovniji prolećni događaj za sve zainteresovane za svet digitalnih tehnologija i inovacija - Digitalk Konferencija 2024.

Digitalk eCommerce Days
Digitalk eCommerce Days u Zrenjaninu, 18. i 19. aprila 2024, okuplja stručnjake i kompanije iz elektronske trgovine pod sloganom "eCommerce, Warp Speed Ahead!". 
 
Centralne teme su logistika, naplata, softverska rešenja, a među prisutnima su Ananas, Wolt, Dexpress, Yemora, NB Soft, Gigatron, Raiffaisen Bank i drugi. 
Govornici koji će podeliti svoja znanja i iskustva Svetozar Krunić, Viktor Đorđević, Zorin Radovančević, Aleksandar Babić, Dušan Mrvaljević, Marko Kaplanović i više od 15 drugih. 
 
Konferencija će se fokusirati i na važnost usklađenosti i transparentnosti u rukovanju podacima o potrošačima, naglašavajući važnost podataka prve strane (first party data) za personalizovana iskustva i dugoročne odnose sa klijentima. 
 
Učesnici će imati priliku da saznaju o najnovijim trendovima i praksama u e-trgovini i da se povežu sa kolegama iz industrije. 
 
Posetite sajt eCommerce Days događaja  za više informacija i kupovinu ulaznica. 
 
Digitalk konferencija
 
Ovogodišnja Digitalk konferencija održaće se pod sloganom "Zrenjanin, the Eagle has landed".
 
"Dok Džef Bezos, Ilon Mask i Ričard Brenson istražuju putovanja u svemir, mi se zajedno sa vama trudimo da razumemo kako tehnologija može uticati na poslovanje i živote ljudi. Uoči 55. godišnjice sletanja na Mesec, ovo je prilika da se zajedno zapitamo o novim inovacijama, smeru veštačke inteligencije i njenom uticaju", poručuju organizatori.
 
Kako dodaju, uvek im je važno da pokriju različite aktuelne teme, često iz više uglova, da bi pokrenuli ljude kojima je potreban podstrek za akciju.
 
"Naša konferencija je jedinstvena prilika da dobijete novu energiju i promenite stvari na bolje jer, ovde vas, na jednom mestu, čekaju najbolji predstavnici digitalne ekonomije, kako na sceni, tako i u publici, na kafe pauzama i na žurci", zaključuje predstavnik domaćina Vlada Kovač.
 
Među više od 30 predavača izdvajamo Gorana S. Milovanovića, Inu Poljak, Borislava Vukojevića, Vladimira Vulića, Radeta Rakočevića, Anku Gorgiev, Barbaru Maheshwari, Karolinu Herbut i Aleksandra Grašića.
 
Poseban fokus ove godine biće na oblasti veštačke inteligencije i mašinskog učenja. Kompanije i napredni pojedinci sve više koriste veštačku inteligenciju da pojednostave operacije i unaprede procese donošenja odluka. Od prediktivne analitike do personalizovanog korisničkog iskustva, AI menja način na koji kompanije komuniciraju sa podacima i kupcima, a sve veći broj pojedinaca jednostavne operacije prepušta nekom od AI alata koji su dostigli veliku popularnost.
 
Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije.
  • Зуба

    01.04.2024 11:47
    Дигитална вода
    Биће представљена дигитална вода коју ће становници Зрењанина моћи да пију директно из мобилних телефона.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina