Dvojica Subotičana totalno pijana na biciklima: Obojica sa više od dva promila alkohola u krvi

Subotička policija je prilikom kontrole isklјučila iz saobraćaja i zadržala u službenim prostorijama dvojicu vozača bicikala jer su vozili pijani.
Dvojica Subotičana totalno pijana na biciklima: Obojica sa više od dva promila alkohola u krvi
Foto: 021.rs
Policija je u Subotici zaustavila pedesetsedmogodišnjeg biciklistu koji je vozio sa 2,31 promila alkohola u organizmu, dok je na periferiji grada iz saobraćaja isklјučen tridesečetvorogodišnji vozač, koji je zatečen da upravlјa biciklom u stanju potpune alkoholisanosti sa 2,97 promila alkohola u organizmu.
Obojici je određeno zadržavanje i oni će biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
Policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.
  • Pljeskavica

    08.04.2024 09:34
    Srbija do Tokija (naselje u Subotici zove se Tokio).
  • Pera

    08.04.2024 08:26
    Važno da u Beogradu nema ni alkohola ni jovanjice ni kriminala ni korupcije pa se mora pisati o ovim zlo počiniteljima na biciklima u Vojvodini

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina