Na Vršačkom bregu mešali amfetamin sa kofeinom, a pronađeni im i marihuana i bromazepam

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o pokretanju istrage protiv D. Z. (39) iz Vršca i D.B. (25) iz Ritiševa zbog trgovine drogom.
Na Vršačkom bregu mešali amfetamin sa kofeinom, a pronađeni im i marihuana i bromazepam
Foto: Pixabay
U saopštenju tužilaštva se navodi da se oni terete da su 8. aprila u 10.15 časova na Vršačkom bregu neovlašćeno proizvodili i prerađivali amfetamin tako što su ga mešali sa kofeinom, pri čemu su radi prodaje imali dva kilograma i 404 grama amfetamina, koji je pronađen zajedno sa digitalnom vagicom i više pribora i predmeta za mešanje.
Pronađeno je i oko 200 grama marihuane na parceli na Vršačkom bregu, u putničkom vozilu osumnjičenog D.B. i u stanu u Vršcu u kom živi osumnjičeni D. Z, kod kog je pronađeno i 30 tableta bromazepama.
Nakon saslušanja Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor D. Z. u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na drugog osumnjičenog i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.
 
Tužilaštvo će u daljem toku istrage saslušati D.B. i obaviti potrebna veštačenja.
  • Sedam

    10.04.2024 16:27
    Tržišna odmah da reaguje!
  • Друг Баћко

    10.04.2024 13:54
    У Француској ухапшена градоначелница нађоше јој 70 кг канабиса у кући ,шта би тек код наших градоначелника пронашли

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina