Krivične protiv trojice jer su iz kamiona u Subotici krali naftu, kod jednog pronađene i dve puške

Subotička policija podneće krivičnu prijavu protiv osamnestogodišnjeg Subotičanina i dvadesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline Sombora zbog teške krađe.
Krivične protiv trojice jer su iz kamiona u Subotici krali naftu, kod jednog pronađene i dve puške
Foto: Pixabay
Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici biće podneta krivična prijava i protiv šesnaestogodišnjaka takođe iz Subotice, za isto krivično delo. 
Sumnja se da su oni u noći između ponedeljak i utorka u jednom subotičkom naselјu iz kamiona ukrali naftu.
Policija ih je ubrzo identifikovala i nedaleko od lica mesta pronašla četiri kanistera sa naftom, crevo, rukavice i dva šrafcigera.
 
Naknadnim pretresom kuće šesnaestogodišnjeg Subotičanina pronađena je i jedna lovačka puška, jedna malokalibarska puška i više komada municije različitog kalibra, koji će nakon veštačenja, biti predmet dalјeg postupka. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina